Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович і Тимошенко ведуть переговори, – Андрій Клюєв

«Регіонал» Андрій Клюєв підтвердив, що лідер Партії регіонів Віктор Янукович і прем'єр Юлія Тимошенко ведуть переговори про можливе створення коаліції.
«Так, такі переговори періодично поновлюються. Цей процес, звичайно, очолює, з одного боку, керівник Партії регіонів Віктор Янукович, з іншого - Юлія Тимошенко», - сказав Клюєв в інтерв'ю "Киевскому телеграфу".
За його словами, Янукович і Тимошенко обговорюють «ситуацію в країні», а також можливість занесення «серйозних змін в законодавчу базу, спрямованих на стимулювання розвитку реального сектора економіки».
«З цією ж метою необхідно завершити розпочату роботу з розмежування повноважень між гілками влади. Ці проблеми і складають предмет переговорів», - сказав Клюєв.
«Адже такі великі політичні лідери, як Янукович і Тимошенко, не можуть і не повинні жити тільки сьогоднішнім днем. Вони повинні думати про майбутнє... І щоб мінімізувати в майбутньому безперервні останнім часом політичні кризи, необхідно доопрацювати ті проекти змін до Конституції, які вже є у багатьох політичних сил», - додав він.
За словами Андрія Клюєва, у разі внесення БЮТ і Партією регіонів спільного проекту змін до Конституції, вони стосуватимуться «чіткого розмежування повноважень усіх гілок влади: президента, Кабінету міністрів, Верховної Ради».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ