Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Янукович і Тимошенко виступлять перед давоськими капіталістами

Сьогодні, 29 січня, кандидати на пост Президента України Віктор Янукович і Юлія Тимошенко візьмуть участь у телемості Україна-Давос. Вони представлять своє бачення майбутнього країни в ході шостої української ланч-конференції, яку під учас проведення Всесвітнього економічного форуму проводять фонд В.Пінчука та міжнародна інвестиційно-консалтингова компанія EastOne.

Зв'язок кандидатів з аудиторією заходу проходитиме за допомогою телемосту між Україною і Давосом. Модератором дискусії стане Христя Фриленд, керуючий редактор Financial Times US.

По завершенню телемостів з кандидатами у спецпроекті візьме участь Сергій Тігіпко, який отримав третій результат за підсумками голосування в першому турі президентських виборів.

Також у програмі візьмуть участь лідер політичної партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк, який посів четверте місце в першому турі президентських виборів, міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт і Президент Польщі (1995 - 2005) Олександр Квасьнєвський.

Трансляція телемосту відбуватиметься в рамках спеціального випуску програми «Факти. Вибори-2010» о 20.00 в ефірі телеканалу ICTV.

Davos Ukrainian Lunch - найбільший захід, присвячений Україні, який щорічно проходить в Давосі під час Всесвітнього Економічного Форуму. Дискусії Українського ланчу покликані сформувати думку ділових і політичних кіл світу про ключові тенденції в розвитку сучасної України. Українські ланч-конференції в Давосі проходять з 2005 року. Очікується, що цього року більше 300 чоловік, серед яких представники ділових кіл, політики, громадські діячі та журналісти візьмуть участь у роботі 6-ої Української ланч-конференції.

Нагадаємо, цього року у щорічних зборах в Давосі візьмуть участь близько 2,5 тис. учасників, що з'їхалися на форум з 90 країн. З лідерів великих країн, про які варто згадати - президент Бразилії Луїс Інасіо Лула да Сілва, президент Південної Кореї Лі Мен Бак, прем'єр-міністр Іспанії Хосе Луїс Родрігес Сапатеро, а також прем'єр Канади Стівен Харпер.

Щорічна зустріч ВЕФ триватиме до 31 січня 2010 р.

РБК-Україна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ