Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович каже, що правоохоронці працюють у межах своїх повноважень

Усі правоохоронні органи сьогодні працюють у межах своїх повноважень і законів України. На цьому Президент України Віктор Янукович наголосив під час зустрічі з керівниками церков та релігійних організацій. Про це повідомила прес-служба глави держави.

«Сьогодні правоохоронні органи працюють у межах своїх повноважень. У межах законів, які їх зобов'язують слідкувати за порядком», - сказав Глава держави.

На його переконання, усі конфлікти повинні вирішуватися за столом переговорів. «Ми закликали і закликаємо за стіл переговорів для обговорення і знаходження тих компромісів, які вкрай необхідні для того, щоб зупинити ці процеси», - підкреслив Віктор Янукович.

Водночас, Глава держави підкреслив, що протестувальники сьогодні розділені. «Та друга, радикально налаштована частина майдану - вона сама собою не зупиниться. Ми бачимо, що вони йдуть далі», - сказав Президент. Він нагадав, що днями з трьома лідерами опозиції було досягнуто домовленості про синхронні дії з метою зупинити протистояння, але, за його словами, як виявилося, опозиціонерів ніхто не чує.

«Ми налаштовані на подальші переговори і на пошук компромісів», - підкреслив Віктор Янукович.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ