Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Янукович накреслив основні пріоритети розвитку Львівщини, які він для себе вирішив після відвідин регіону

Янукович накреслив основні пріоритети розвитку Львівщини, які він для себе вирішив після відвідин регіону, — на цьому він наголосив сьогодні, 30 січня, перебуваючи у Львівській області.
 На першому місці, за словами прем’єра, – питання промисловості області, особливо гірничої хімії. Зокрема, як наголосив глава уряду, у державі сьогодні є дуже велика проблема з калійними добривами, потужність підприємств цієї галузі останнім часом різко зменшилася, отож сьогодні це питання перебуватиме на особливому контролі уряду. Вирішувати ж проблему збираються в тому числі і за рахунок потужностей Львівської області. Другим за важливістю для Львівської області, на думку Януковича, є питання вугільної промисловості. Це питання, як наголосив прем’єр-міністр, потребує особливого контролю.
Віктор Янукович наголосив на важливості розвитку транскордонного співробітництва, особливо, що стосується подолання транскордонної злочинності.
Особливим напрямком роботи Львівщини прем’єр назвав збереження культурної спадщини, заявивши, що місцева та обласна влада несистемно підходить до вирішення цього питання. За словами Януковича, зараз треба приймати окрему державну програму зі збереження культурної спадщини України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ