Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович не допустить соціальної дестабілізації

Якісне покращення життя людей залишиться пріоритетним напрямком роботи влади в 2012 році. Про це заявив Президент України Віктор Янукович в інтерв'ю для спільного проекту New York Times News Service & Syndicateи «Сегодня Мультимедиа» - альманаху «Україна і світ 2012. Глобальний порядок денний», повідомляє прес-служба глави держави.

«Головний пріоритет - це покращення життя людей. Ось чому ми не пішли шляхом економії державних коштів за рахунок людей», - сказав В.Янукович.

Глава держави звернув особливу увагу на необхідність підвищення пенсій, оскільки сьогодні в Україні більше половини пенсіонерів отримують пенсії нижче прожиткового мінімуму. «Це неправильно», - сказав він.

«Пенсійна реформа, яку ми прийняли 2011 року, насамперед спрямована на покращення пенсійного забезпечення, зниження дефіциту Пенсійного фонду, на скорочення колосальної різниці, яка була між найнижчою і найбільшою пенсією: навіть не в десятки, а в сотні разів», - зазначив він.

Президент також зауважив: попри складну економічну ситуацію, влада виконала поставлені в 2010 році завдання - було збільшено соціальні виплати, підвищено пенсії й зарплати, скорочено дефіцит бюджету.

Віктор Янукович висловив упевненість у тому, що нинішній рік буде продовженням успішної роботи в цьому напрямку. «Упевнений, що 2012 рік принесе позитивні зміни в життя людей і в розбудову нашої держави. Ми дуже уважно підходимо до всіх рішень, щоб вони не призвели до дестабілізації ситуації у країні, насамперед - соціальної», - резюмував Глава держави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ