Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович не змагатиметься з Тимошенко в «чемпіонаті брехні», – Ганна Герман

Віктор Янукович категорично не братиме участі в теледебатах з Юлією Тимошенко, на які вона його запрошувала. Про це «Телекритиці» повідомила заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман.

«Ми не раз говорили, що Віктор Федорович не братиме участі в чемпіонаті брехні. Якби в світі існував чемпіонат з красивої брехні, то Юлії Тимошенко на ньому не було б рівних. Ми маємо програму дій, плани і говоритимемо тільки з українським народом. З Тимошенко нам нема про що говорити, бо вона щодня тільки шукає винних в тій ситуації, в якій опинилася Україна», - зазначила Ганна Герман.

«Я готовий змагатися з Тимошенко добрими ділами, а не красивими пустопорожніми обіцянками», - передала слова Віктора Януковича Ганна Герман, додавши, що в другому турі він також не братиме участі в теледебатах з Тимошенко.

Герман також зауважила, що Віктор Федорович серйозний чоловік, який зараз зайнятий розвитком України після виборів, і не має наміру брати участь в базарі.

Щодо заяви Тимошенко, що Янукович «ховається за спиною Ганни Герман», то пані Герман сказала: «Нехай вона моє прізвище не чіпає. Якщо хоче зі мною поговорити, то нехай це зробить у прямому ефірі».

Фото - "Ліга"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ