Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Янукович оголосив закінчення «великої перерви» в розвитку регіонів. Голова Львівської ОДА почув

15 квітня Президент України Віктор Янукович вперше після виборів зустрівся з Головами обласних державних адміністрацій. «Велика перерва в розвитку регіонів, яка тривала кілька останніх років, завершилася», - сказав він. Про це повідомила прес-служба Президента. Водночас, як повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА, голова Львівщини Микола Кміть брав участь у нараді.

 

Глава держави наголосив на кількох важливих для регіонів питаннях. Перше з них – забезпечення зростання аграрного виробництва. Президент запевнив, що селяни цього року можуть розраховувати на допомогу держави у придбанні паливно-мастильних матеріалів і добрив.

 

Президент також наголосив на необхідності створення муніципальних фондів та використання муніципальних кредитів для розвитку регіонів.

 

Крім цього, Віктор Янукович дав вказівки щодо підготовки до Євро-2012. Особливо Глава держави наголосив на проблемах, які є у Києві та Львові.

 

«Треба вже розпочинати підготовку до нового опалювального сезону, - так розпочав Президент обговорення з керівниками регіонів наступного питання, особливо наголошуючи на чіткій координації дій влади. – Усе повинно йти суворо за планом і абсолютно злагоджено. Повинен бути результат», - підкреслив Президент України.

 

На зустрічі також була порушена ще ціла низка питань – про енергозабезпечення, про оплату за спожитий газ, про впровадження у комунальному господарстві країни нових технологій. Відбулося коротке ділове обговорення проблем, які треба вирішувати в першу чергу, і зроблені висновки, дані чіткі рекомендації як керівництво до дій.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ