Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Янукович ознайомився з роботою технічного центру з обслуговування літаків «УРГА»

У рамках робочої поїздки до Кіровоградської області Президент України Віктор Янукович ознайомився з роботою технічного центру з обслуговування літаків Міжнародної акціонерної авіакомпанії «УРГА», що є в аеропорту м. Кіровоград. Про це повідомила прес-служба Президента.

В аеропорту Кіровограда Глава держави оглянув док-ангар, де безпосередньо проводяться роботи з обслуговування літаків. Віктор Янукович високо оцінив роботу центру та якість послуг, що ним надаються.

«Ваша робота заслуговує на те, щоб її підтримати, показати як приклад для інших регіонів. Я із задоволенням приїхав подивитися на цей об'єкт», - сказав Президент, спілкуючись із керівництвом центру.

Довідка.

Техцентр з обслуговування літаків МААК «УРГА» здали в експлуатацію у грудні 2011 року. Вартість реалізованого за рахунок приватних коштів проекту становила більше 8 млн грн. Центр відповідає європейським стандартам і може обслуговувати такі типи повітряних суден, як Ан-24, Ан-26, Ан-26-100, SAAB-340, Cessna, Boeing 737-500 тощо.

Засноване в серпні 1993 року ПАТ «Міжнародна акціонерна авіаційна компанія «УРГА» має ліцензії на виконання пасажирських і вантажних перевезень і працює у 124 країнах світу. З 1994 року головним замовником МААК «УРГА» є ООН, яка укладає довгострокові чартерні угоди на здійснення авіаперевезень.

У 2010 році коштом авіакомпанії побудовано пасажирський термінал аеропорту Кіровограда. На урочистій церемонії його відкриття 22 жовтня 2010 року був присутній Президент України Віктор Янукович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ