Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Янукович покладає велику надію на нових міністрів

Президент України Віктор Янукович очікує результативної та ефективної роботи нового складу Кабінету Міністрів із впровадження реформ у нашій державі та реалізації Національного плану дій на 2013 рік. Про це він сказав під час засідання Комітету з економічних реформ, повідомляє прес-служба глави держави.

«Я покладаю велику надію на нових міністрів, на нових членів Уряду, на тих, хто прийшов зараз із цією новою хвилею, в цьому році», - сказав Глава держави.

На переконання Президента, урядовці мають змінити «стиль роботи Уряду». Йдеться зокрема про необхідність постійного моніторингу та контролю за ходом реалізації тих чи інших заходів і програм впродовж року. Проблемні питання необхідно вирішувати своєчасно, не чекаючи кінця року чи терміну реалізації запланованих заходів, підкреслив Віктор Янукович.

«Адекватні, своєчасні, скоординовані дії повинні значно покращити рівень виконання рішень, законів, які вже прийняті, і подальшого просування, імплементації вже прийнятих рішень у життя», - наголосив Глава держави.

«Нам реально треба рухатись вперед», - резюмував Президент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ