Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Янукович пообіцяв реформи по 21 напрямку

Президент Віктор Янукович повідомив, що торік в Україні почали реалізовуватися податкова та адміністративна реформи, стартував процес дерегуляції економіки і спрощення дозвільної системи, що сприяє розвиткові бізнесу, залученню інвестицій, а також боротьбі з корупцією. Про це він заявив у четвер, 27 січня, під час зустрічі в Давосі з президентом ЄБРР Томасом Міровим, повідомляє прес-служба глави держави.

«У 2011 році ми продовжимо нарощувати темпи модернізації економіки та різних напрямків життєдіяльності нашої країни. У цілому будуть розпочаті і започатковані реформи практично по 21 напрямку різних видів життєдіяльності», – зазначив Віктор Янукович.

Безумовно, визнав Президент, початок будь-яких реформ завжди є болючим, але головне, що їх результатом має стати покращення життя громадян і ріст економіки.

«Співпраця з нашими партнерами і довіра до України – для нас вкрай необхідні…Реформи також спрямовані на підвищення рівня довіри до нашої держави у цілому у світі», – наголосив Віктор Янукович.  

Зі свого боку Президент ЄБРР висловив задоволення стабілізацією політичної та економічної ситуації в Україні. Він, зокрема, високо оцінив відновлення співпраці нашої держави з МВФ та іншими партнерами.

«Ми продовжуємо розглядати Україну як дуже важливого стратегічного партнера і готові продовжувати інвестиційну політику на високому рівні», – зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ