Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Янукович пообіцяв «розкрутити» Євро-2012

Під час сьогоднішньої зустрічі з лідерами партій, громадських і політичних організацій України Віктор Янукович, говорячи про хід підготовки до проведення фінальної частини футбольного Євро-2012, зазначив, що ця справа потребує?вже цього року не менше 30 мільярдів гривень. Про це повідомила прес-служба глави держави.

За словами Глави держави, із запланованих торік на підготовку до проведення Євро-2012 9 мільярдів гривень було використано лише 3 мільярди.

Віктор Янукович назвав такий стан справ незадовільним. «Сьогодні це питання знаходиться у страшному занепаді», – наголосив Віктор Янукович.

Президент зауважив, що для освоєння бюджетних коштів необхідно терміново «знайти будівельників, тих, хто займатиметься інфраструктурою – будівництвом доріг, готелів, терміналів…».

Водночас Віктор Янукович висловив упевненість, що всі завдання будуть виконані своєчасно, і роботи проводитимуться краще, ніж у попередні роки. «Але і цього року ми «розкрутимо» це питання, що є для нас одним із пріоритетних,? щоб у 2012 році нам не було соромно за нашу країну, щоб ми, як господарі, могли гідно зустріти гостей, уболівальників, представників з усього світу», – підкреслив Президент України.?

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ