Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович представив керівному складу СБУ нового голову Служби

Президент України Віктор Янукович представив керівному складу Служби безпеки України нового Голову СБУ Олександра Якименка, повідомляє прес-служба глави держави.

Глава держави зазначив, що на посаді першого заступника Голови СБУ О.Якименко показав себе відповідальним фахівцем. Президент також подякував Ігорю Калініну за його роботу на посаді керівника Служби. В.Янукович зазначив, що як Радник Глави держави І.Калінін координуватиме роботу між Адміністрацією Президента, РНБО, правоохоронними органами та Міністерством оборони.

Президент побажав О.Якименку та І.Калініну успішної роботи на нових посадах.

Глава держави нагадав, що у 2013 році в Україні продовжиться реалізація реформ у різних сферах життєдіяльності, в тому числі планується здійснити низку важливих кроків, пов’язаних із реформуванням системи правоохоронних органів. Він закликав О.Якименка та І.Калініна спільно працювати над реформуванням СБУ, зазначивши, що всі рішення в цьому напрямку мають бути професійними, виваженими та ефективними. «Будемо завжди рахуватися з точкою зору професіоналів», - наголосив він.

Окрему увагу Віктор Янукович звернув на питання ефективної імплементації нового Кримінального процесуального кодексу, головною метою якого є захист прав людини та створення рівних умов змагальності для звинувачення і захисту. Президент наголосив на важливості навчання кадрів в умовах впровадження нового законодавства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ