Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Янукович привітав українців з Новим роком

Президент Віктор Янукович привітав народ України з 2011 роком.

"Дорогі мої співвітчизники! Ми разом пережили не простий, але щасливий 2010 рік. І нам вдалося основне – переламати ситуацію, перебороти безнадію. Тепер нас чекає наступний 2011 рік! Рік 20-річчя Незалежності України. Це буде період, коли ми здобудемо міцний фундамент усіх, тих змін і перетворень, які ми разом задумали, яких ми чекали, і яких добивалися, йдучи до нашої спільної перемоги", - заявив глава держави.

"Ми закладемо в році, що надходить, основу благополуччя для кожної сім’ї і для кожної людини в Україні. 2011 стане важливим кроком до добробуту, бо наші чесні працьовиті люди заслужили гідного життя, бо наші діти варті мати щасливе дитинство і радісне майбутнє, бо наші батьки, старші друзі, які будували Незалежність, створювали багатство нашої країни, мають право на те, щоб осінь і зиму свого життя провести в теплі, повазі, достатку. А тому наступний рік ми всі разом будемо багато працювати, щоб так сталося", - пообіцяв Янукович.

"Я хотів би, щоб все було просто і швидко, але навіть у Новорічну ніч не маю право розповідати казку. Кажу як є. Буде в нас багато роботи, але у нас є і багато енергії. Ми маємо багато віри в нашу державу, ми маємо багато надії в свої сили і в Божу допомогу. І з цим ми йдемо в Новий рік. І з цим ми знову переможемо і будемо щасливі. Здоров’я, добра і щастя усім людям України і у всьому світі! З Новим роком, співвітчизники!" – сказав президент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ