Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович реорганізував структуру економічних представництв України за кордоном

Президент України Віктор Янукович реорганізував структуру представництва економічних інтересів України за кордоном. Відповідний указ від 8 квітня 2010 р. № 522/2010 опублікований на президентському сайті.

Указом Президент ліквідував торгово-економічні місії у складі закордонних дипломатичних установ України і доручив утворити "у складі дипломатичних представництв України за кордоном відділи з економічних питань, в межах визначеної в установленому порядку граничної чисельності працівників закордонних дипломатичних установ".

Нагадаємо, в березні 2010 р. В.Янукович заявив про необхідність повернути торгові місії з підпорядкування Мінекономіки України до складу МЗС. "Ми будемо значно посилювати економічний напрям в роботі МЗС. Треба щоб посли займалися торгово-економічними питаннями, приділяли цьому достатньо уваги і мали для цього додаткові важелі впливу", - підкреслив Президент України.

Тоді В.Янукович зазначив, що процес передачі торгових місій до складу МЗС України відбудеться найближчим часом: таке завдання він поставив перед урядом і вважає, що це рішення буде підтримано.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ