Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович розповів японським ЗМІ про Тимошенко

17-21 січня 2011 року Президент України Віктор Янукович відвідає Японію з офіційним візитом. 12 січня Глава держави дав інтерв'ю представникам провідних японських ЗМІ. Про це повідомила прес-служба глави держави.

Відповідаючи, зокрема, на запитання про нецільове використання коштів, отриманих Україною за Кіотським протоколом екс-прем'єр-міністром Юлією Тимошенко, Віктор Янукович зазначив:

«Дійсно, на жаль, попередній уряд використав частину цих коштів не за призначенням. Тому новому уряду було поставлене чітке завдання: ці кошти відновити. І нинішній уряд прийняв непросте в умовах триваючої фінансової кризи рішення щодо виділення коштів із загального фонду Державного бюджету України, за рахунок інших чутливих статей видаткової частини, з метою відновлення отриманого від Японії фінансового ресурсу.

До 20 травня 2010 року наш уряд зробив усе, щоб ці гроші були в розпорядженні Національного агентства екологічних інвестицій. Ми зробили це, зашкодивши, повторюю, іншим програмам. Але в нас не було іншого шляху.

Імідж України не повинен страждати через легковажність колишніх чиновників, які так безвідповідально повелися із цими коштами».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ