Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Янукович ветував Податковий кодекс (Доповнено)

Президент України Віктор Янукович наклав вето на Податковий кодекс.

"Ми домовилися, що робоча група, яка сьогодні створена урядом за участі представників Президента, за участі представників малого та середнього бізнесу, сьогодні-завтра напрацює зміни до Податкового кодексу, які я розгляну в четвер (2 грудня). І в разі, якщо вони будуть відповідати тим вимогам, які стоять перед цим кодексом, я їх підпишу і подам у парламент. Сьогодні я наклав вето і вважаю, що ситуація, яка зараз створена, вона є цілком прийнятною для того, щоб ми дійсно створили цей документ, який відповідає меті модернізації економіки, виводу її з тіні", - сказав Президент України.

Віктор Янукович доручив опрацювати окремі розділи Податкового кодексу, які мають бути змінені, до четверга, 2 грудня. Про це він повідомив на нараді у міжнародному аеропорті "Бориспіль".

"Ми повинні з вами прийняти наш спільний висновок, що кодекс треба допрацювати по деяких розділах. Я хотів би, щоб ви до четверга ще допрацювали по тих розділах, які ми сьогодні повинні з вами змінити... Все, що стосується захисту прав товаровиробників, бізнесу, там де вони порушені, в частині чого, на ваш погляд, треба змінити (кодекс)", - заявив В.Янукович.

Нагадаємо, 28 листопада ц.р. представники підприємців підписали протокол з урядом щодо ветування Податкового кодексу, передає РБК-Україна. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ