Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович відправить українських губернаторів до Сибіру

Президент Віктор Янукович вважає перемогу Володимира Путіна на виборах президента Росії запорукою стабільності в Східній Європі.

Про це він заявив у ході зустрічі з Путіним у його підмосковній резиденції в Ново-Огарьово, повідомляють "Українські новини".

"Я в першу чергу дуже хотів би привітати вас із перемогою, яку ми пов'язуємо зі стабільністю в нашому регіоні... на східноєвропейському напрямку", - сказав президент.

У свою чергу Путін висловив задоволення у зв'язку з можливістю зустрітися з Януковичем.

Разом з тим, Янукович наголосив на необхідності поглиблення міжрегіонального співробітництва з віддаленими територіями Росії.

"Упевнений у тому, що все, що було зроблено в питанні міжрегіонального співробітництва, - це потрібно продовжувати й поглиблювати... Глибинка і Росії, і України - ці регіони залишаються в нас поки як би не при справах", - сказав президент.

При цьому Янукович повідомив, що протягом місяця у віддалені регіони Росії буде спрямована група голів обласних держадміністрацій України.

"Перша група губернаторів з України найближчим часом протягом місяця повинна виїхати саме туди - убік Сибіру, Зауралля, Далекого Сходу", - сказав він.

УП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ