Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Янукович вирішив відкласти боротьбу з корупцією

Президент Віктор Янукович вирішив відкласти набуття чинності законами про протидію корупції. Він підписав відповідні зміни, внесені до законів Верховною Радою, – повідомила Українська правда.

 

 

Згідно зі змінами закони "Про засади запобігання та протидії корупції" та "Про відповідальність юридичних осіб за вчинення корупційних правопорушень" вступлять в силу  замість 1 квітня 2010 року 1 січня 2011 року.

 

У п’ятницю заступник голови адміністрації президента Олена Лукаш заявила, що "президент внесе до Верховної Ради свій власний законопроект, яким будуть врегульовані питання боротьби з корупцією і який, врешті-решт, допоможе нам її подолати".

 

"Як казали у Стародавньому Римі, чим більше законів, тим менше порядку. Розуміючи це, президент змушений  буде внести свій власний законопроект, який врегулює ці питання і допоможе нам подолати корупцію", - заявила вона.

 

Раніше представляючи міністра внутрішніх справ, Янукович наголосив на необхідності боротьби з корупцією.

 

Президент тоді нагадав, що Верховною Радою прийнято систему антикорупційних законів.

 

"Низка з них набирає чинності з 1 квітня, решта – з другого півріччя. Будемо збиратися і радитися з колегією МВС: якщо треба наблизити введення антикорупційних законів – будемо звертатися до Верховної Ради", - сказав він.

 

Українська правда  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ