Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович визначив завдання на 1 липня

Учора, 30 червня, відбулося засідання президії парламентської фракції Партії регіонів. Члени президії обговорили тактику дій фракції на позачерговому пленарному засіданні Верховної Ради, що має відбутися 1 липня. Про це повідомила прес-служба ПР.

"На президії ми вирішили наполягати на попередньому нашому рішенні щодо негайного ухвалення закону про прожитковий мінімум і мінімальну заробітну плату. Ми прагнемо, щоб цей закон набув чинності вже з 1 липня.

Є також інші вкрай важливі для держави питання, які треба розглянути. Насамперед, це фінансування підготовки чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Ми делегували своїх представників у робочу групу Кабінету Міністрів, яка зараз доопрацьовує цей проект закону. Ми наполягаємо, щоб у цій робочій групі були представники всіх регіонів, а також Національного банку і представник Президента України. Зранку на цю тему у нас відбулася розмова з прем’єр-міністром Тимошенко.

Але наголошую: спочатку треба розглянути питання щодо підвищення рівня заробітної плати і прожиткового мінімуму. І ми подивимось, які фракції не підтримають цей закон", – зазначив Віктор Янукович.

 

 


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ