Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович йде слідами Ющенка, – Гриценко

«Виданням указів про утворення Національного антикорупційного комітету та Комітету з економічних реформ Янукович засвідчив, що прийшов на Банкову фактично з пустими руками», – заявив під час інтернет-конференції на сайті «ЛігаБізнесІнформ» голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко. Про це повідомила прес-служба нардепа

 

За його словами, виявилося, що новообраний глава держави не має детально опрацьованого плану конкретних дій не те що на 100 днів, а навіть на кілька перших тижнів. «Янукович протягом кількох років був головою опозиційного уряду, він очолює найчисельнішу політичну партію України, яка налічує кількасот тисяч членів, він має фінансову підтримку в багатомільярдних обсягах, і при всьому цьому він зайняв перше крісло країни, будучи неготовим працювати швидко, ефективно, з темпом, - відзначив Гриценко. – Лише тепер, вже після перемоги, Янукович ставить завдання розробити йому стратегію, пріоритети, механізми виконання його ж власної програми «Україна – для людей».

 

Голова Комітету ВР переконаний, що Янукович ставить завдання не зрозуміло кому, бо у підписаному ним Указі не визначений персональний склад Комітету з економічних реформ і не затверджене положення про його діяльність. «Це означає, що після першого Указу, яким не створюється, а лише декларується створення комітету, вийде другий – який затвердить положення про комітет, потім третій – який визначить персональний склад комітету. Потім буде планування діяльності, визначення термінів, дати засідань та інша бюрократична тяганина. Втрачаємо найдорожче – час і довіру людей», – підкреслив Гриценко.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ