Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович забуде про російську відразу після виборів. Американці допоможуть, – Олесь Бузина

Віктор Янукович відразу після виборів забуде свої і без того нечіткі обіцянки російським громадянам «вирішити гуманітарні» питання. Так вважає український письменник, журналіст і історик Олесь Бузина.

«Якщо президентом стане Янукович, - заявив він в інтерв'ю газеті «Кримська правда», - відразу почнеться сутичка за його душу - за те, щоб він не виконав свої передвиборні обіцянки, як колись Кучма. Повірте, американське посольство з великим фахівцем з розкладання всього і вся, колишнім послом в Грузії Джоном Теффтом допоможе. Грузія завдяки його підопічному Саакашвілі вже наполовину розпалася. Так його тепер в Україну перевели - ще один «колгосп» піднімати! Крім того, маса інших людей буде впливати на Януковича, щоб після виборів він тут же забув про всі свої передвиборчі обіцянки з російської мови. Ви побачите, так це буде! ».

У відповідь на нагадування про те, що під час свого останнього візиту до Криму Янукович заявив, що його першим указом буде указ про повернення російській мові всіх прав, - Бузина відповів: «Подивимося».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ