Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Янукович закликав бізнесменів з Сінгапуру інвестувати в Крим

Президент України Віктор Янукович пропонує Сінгапуру долучитися до проекту спорудження багатофункціонального мостового переходу між Кримом і Російською Федерацією у Керченській протоці.

Виступаючи на Українсько-сінгапурському бізнес-форумі, він сказав, що цей інвестиційний проект відкритий для участі іноземного капіталу, і для сінгапурських компаній це має бути цікаво.

До пріоритетних напрямів розвитку, які вимагають першочергового і масштабного інвестування, Янукович відпочинок і туризм у Криму, агропромисловий комплекс, машинобудування, паливно-енергетичний комплекс із впровадженням енергозберігаючих та екологічно чистих технологій.

За його словами, на сьогодні існуюча динаміка українсько-сінгапурського торговельно-економічного співробітництва свідчить про значний невикористаний потенціал. Обсяги двосторонньої торгівлі, що становили у 2010 році трохи більше 190 мільйонів доларів США, абсолютно не відображають реальні можливості і потреби наших країн, впевнений Президент, повідомляє Радіо Свобода.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ