Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович запропонував Вінському "тепле" місце

Екс-міністру транспорту Йосипу Вінському зроблено пропозицію обійняти посаду заступника секретаря Ради нацбезпеки та оборони. Про це "Українській правді" повідомив соратник Вінського депутат Геннадій Задирко.

"Віктор Янукович зробив пропозицію Йосипу Вінському зайняти посаду заступника секретаря РНБО з економічних питань", - сказав він.

Задирко зазначив, що це рішення не пов’язане з тим, що він та інший депутат від БЮТ Володимир Каплієнко синхронно голосують з Партією регіонів.

"Це неправильно не оцінювати таких фахових людей, як Йосип Вінський. Я не знаю, чим думала Тимошенко, коли викидала його з команди", - сказав він.

За словами Задирка, він та Каплієнко голосують синхронно з регіоналами, оскільки це їхній "логічний рух у протилежний бік від БЮТ".

"Усе почалося з минулого року, коли під час засідання фракції на Турівській Тимошенко оголосила про прийняте нею рішення створити коаліцію з Партією регіонів та ухвалити разом нову Конституцію", - сказав він.

Задирко не відповів на питання, чи приєднається він та Каплієнко до коаліції з Партією регіонів, якщо вона буде створюватися на засадах індивідуального входження депутатів.

"Нам зроблено таку пропозицію. Ми будемо думати", - сказав він.

Водночас Задирко визнав, що таке створення коаліції є порушенням Конституції.

"Треба, щоб Партія регіонів і Наша Україна домовилася. Але думаю, що в підсумку регіонали будуть змушені піти шляхом добору голосів серед депутатів", - сказав він.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ