Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Янукович заявив, що підпише закон про доступ до публічної інформації

Президент України Віктор Янукович заявив, що підпише закон про доступ до публічної інформації, коли документ прийме Верховна Рада.

"Безумовно, як тільки його розглянуть у парламенті, Президент підпише", - заявив Янукович сьогодні в Брюсселі на прес-конференції за результатами саміту Україна-ЄС.

У той же час глава держави зазначив, що суперечки, що постійно вирують у парламенті – "це постійний процес, і впливати на порядок денний у мене не завжди виходить".

При цьому Президент акцентував увагу на тому, що сьогодні пріоритетом порядку денного Верховної Ради є прийняття закону про Державний бюджет на 2011 рік. "Це одне з головних питань. Для того, щоб ми з вами мали можливість модернізувати країну і щоб бюджет мотивував підвищення рівня економіки", - заявив Віктор Янукович.

Нагадаємо, 5 листопада Рада перенесла розгляд законопроекту № 2763, яким пропонується врегулювати доступ до суспільно важливої інформації, на наступний пленарний тиждень (16-19 листопада), проте на цьому тижні парламент так цього і не зробив, передає Кореспондент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ