Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович знову їде в Польщу

15 листопада Президент України Віктор Янукович відвідає Республіку Польща, де разом із Президентом цієї країни Броніславом Коморовським і Федеральним президентом ФРН Крістіаном Вульфом візьме участь у святкуванні 200-річчя Вроцлавського університету. Про це повідомив Глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін, повідомила рес-служба Президента України Віктора Януковича.

За словами Львочкіна, участь Глави Української держави в цьому заході невипадкова, адже Вроцлавський університет тісно пов’язаний з Україною. Після Другої світової війни його викладацький склад був сформований за рахунок польських науковців Львівського університету. Сьогодні у Вроцлавському університеті навчаються українські студенти; заклад має налагоджені партнерські відносини з Львівським національним університетом імені Івана Франка.

У рамках перебування Президента України у Вроцлаві обговорюватимуться відносини нашої держави з Польщею та Німеччиною. «Беручи до уваги поточне головування Польщі в Європейському Союзі, очевидно, що чільна увага приділятиметься, передусім, питанню укладення наприкінці року Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом», – підсумував Сергій Льовочкін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ