Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Янукович зустрінеться зі студентами найближчим часом

Звернення студентів до Президента України Віктора Януковича прийнято Адміністрацією Глави держави. Про це повідомив Глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін, повідомила прес-служба глави держави.

«Цьому зверненню буде приділено належну увагу. Президент його уважно розгляне, надасть публічну відповідь та з урахуванням графіку найближчим часом проведе зустріч з представниками студентських громад», - сказав він.

Як пише Радіо Свобода, колона студентів у Києві з майдану Незалежності прийшла на вулицю Банкову, щоб передати в адміністрацію президента вимогу про негайне підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Студенти тримають біле 100-метрове полотно із тисячами підписів на підтримку євроінтеграції.

Колона скандує «Україна – це Європа!» і «Підпиши!», «Разом і до кінця!».

Ворота в адміністрацію оточили співробітники спецпідрозділу «Беркут». Студенти зупинилися за сто метрів від правоохоронців.

Учасники мітингу вимагають від президента Віктора Януковича, окрім підписання угоди, також гарантування безпеки євромайданів по всій країні і припинення практики судових заборон мітингів.

На майдан Незалежності у Київ у середу вийшли студенти близько 12 вишів, зокрема університету Шевченка, Києво-Могилянської академії, КПІ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ