Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Януковича в Москві зустріли посли і почесна варта

Президент України Віктор Янукович розпочав свій перший після обрання главою держави офіційний візит до РФ. Літак українського лідера приземлився в московському урядовому аеропорту "Внуково-2".

Біля трапа літака Януковича зустрічали заступник глави МЗС РФ Григорій Карасін, новий посол Росії в Україні Михайло Зурабов, а також посол України в РФ Костянтин Грищенко.

Військовий оркестр виконав гімни Росії та України, а потім почесна варта пройшла маршем перед Януковичем.

За словами посла України в Москві Костянтина Грищенка, в Києві очікують, що цей візит "дозволить відкрити нову сторінку в російсько-українських відносинах". "Президент України і вся українська делегація налаштовані на відверті конструктивні й змістовні переговори з російськими колегами. Упевнений, що новий старт діалогу на найвищому політичному рівні створить передумови для прориву практично на всіх напрямках у двосторонніх відносинах", - сказав посол журналістам.

Першим пунктом візиту Януковича до Росії стануть переговори з президентом РФ Дмитром Медведєвим.

Потім, як очікується, Янукович покладе вінки до Вічного вогню біля могили Невідомого солдата в Олександрівському саду, а також, можливо, відвідає пам'ятник Тарасу Шевченку.

Як очікується, візит завершиться зустріччю з прем'єр-міністром РФ Володимиром Путіним, передають Подробности.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ