Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Януковича зацікавив досвід Сінгапуру: як збудувати економіку без ресурсів

Відбулася зустріч Президента України Віктора Януковича з Президентом Республіки Сінгапур Селлапан Раманатаном. Головними темами бесіди стали досвід реформ Сінгапуру та взаємні інвестиції. Про це повідомила прес-служба глави держави.

Під час розмови  Глава Української держави зазначив: «Ваші стрімкі кроки показали світу, як можна збудувати нову економіку практично без ресурсів. Тому нашу країну дуже цікавить досвід реформ, які проводить Сінгапур, і той успішний шлях, який ним вже пройдений».

Віктор Янукович також підкреслив, що Україна повернулася до прагматичної політики, зазначивши, що ми прагнемо встановити нормальні взаємовигідні відносини з усіма країнами.

Наші очі дивляться на регіон, який швидко розвивається. Перш за все, на Схід. Ми приїхали до Сінгапуру як до партнерів, яким готові запропонувати відкриті торговельно-економічні відносини, сказав Президент, додавши, що Україна також зацікавлена у залученні сінгапурських інвестицій.

«У нас є для цього великий потенціал», - вважає Віктор Янукович.

«Ділова атмосфера у Сінгапурі сприяє розвитку бізнесу, і хотілося б трохи цієї атмосфери позичити для України», - сказав Глава держави.  

Сьогодні, зазначив Президент, Україна вийшла на новий шлях ефективного розвитку, в державі встановлено політичну стабільність, і це дало нам можливість розпочати реформи.

Зі свого боку Президент Сінгапуру Селлапан Раманатан сказав: «Сподіваюся, Ваш візит покладе початок новому періоду розвитку відносин України і Сінгапуру.  Він побажав Президенту України успіхів в реалізації реформ, а також висловив сподівання в успішному проведенні бізнес-форуму, який відбудеться завтра, і що сінгапурські компанії допоможуть в реалізації національних проектів.

Віктор Янукович запросив Президента Сінгапуру відвідати Україну.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ