Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Януковичу написали новий гімн

Народний депутат України Нестор Шуфрич має намір найближчими днями передати лідеру Партії регіонів Віктору Януковичу новий гімн ПР. про це повідомив Обком.

За інформацією Кримської республіканської організації Партії регіонів, автором віршів для нового партійного гімну став учасник Великої Вітчизняної війни, голова Феодосійської первинної організації ПР Василь Медведєв. Свій твір, покладений на музику композитора Оксани Корнілецької, він передав Шуфричу, який 24 листопада прибув з дводенною робочою поїздкою до Криму. Нардеп, у свою чергу, пообіцяв передати його лідеру Партії регіонів.

Раніше в газеті «Регіон-Крим» Медведєв, житель села Сонячне під Феодосією, опублікував статтю, в якій зазначив: «Щоб врятувати Україну, народ має прозріти і розібратися, хто є хто. У моїй пісні «Марш регіонів» є такі рядки:

…сделать счастливою всю Украину,

чтобы мы стали единой семьей.

Чтоб никогда никакая вражина

нас не свернула с дороги прямой…

Чтобы повалить противника, нужна сила. Такая сила есть только в Партии регионов».

Нагадаємо, мелодія гімну президентської виборчої кампанії лідера Партії регіонів Віктора Януковича під назвою «Лідер», який був презентований в Одесі фіналістами першої української «Фабрики зірок», виявилася плагіатом пісні відомого італійського композитора і співака Тото Кутуньо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ