Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Януковичу не вдасться відірватись від Тимошенко більше, ніж на 14%, – Герман

Розрив між Віктором Януковичем та Юлією Тимошенко у другому турів виборів президента складе близько 10-12%. Про це заявила заступник лідера Партії регіонів Ганна Герман на прес-конференції в сьогодні, 1 лютого.

 

За її словами, це найсвіжіші дані західних та українських соціологічних служб, які надійшли у понеділок вночі. Разом з тим, Герман не змогла назвати ні назви компаній, які проводили ці дослідження, ні точні цифри. На її думку, розрив може скласти навіть 14%. "Більше нам не вдасться відірватися", - зауважила вона.

 

Тиждень тому відрив у 14,2% Януковичу спрогнозувала Агенція соціальних досліджень, про яку до цього не було жодних згадок.

 

При цьому член Партії регіонів Дмитро Табачник раніше зізнався, що першим запустив технологію недостовірної соціології ще на виборах Леоніда Кучми в 1994 році.

"Усім "чорним піаром" займався я особисто. Він був дуже смішним. Ми через "Інтерфакс" розміщували соцопитування", - розповів Табачник.

 

"Типу того, що соціологічний центр "Кульбаба" провів опитування по Херсонській області, і з'ясувалося, що там з величезним відривом лідирує Кучма. Цифри бралися зі стелі, а робилося це для того, щоб вселити в людей впевненість у перемозі", - пояснив він.

 

Українська правда

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ