Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ярослав Федак не підтвердив своє звільнення з посади начальника Львівської залізниці

Начальник Львівської залізниці Ярослав Федак не підтвердив своє звільнення з посади. Про це він сказав  у коментарі «Гал-info».
«Ніяких документальних підтверджень про те, що на підприємстві відбуваються кадрові зміни, немає», - сказав він. 
Нагадаємо, деякі ЗМІ поширили інформацію про те, що замість Ярослава Федака начальником Львівської залізниці призначено  Михайла Мостового, який до того працював заступником генерального директора “Укрзалізниці”.
Ярослав Федак (1967 року народження) призначений начальником Львівської залізниці постановою Кабінету Міністрів України від 16 червня 2005 року. Попередня посада - начальник Львівської дирекції залізничних перевезень – заступник начальника Львівської залізниці. Трудовий шлях почав у 1989 році після закінчення Львівського технікуму залізничного транспорту та служби в армії. Перша посада – оператор сортувальної гірки станції „Львів” Львівської залізниці. Працював також заступником начальника та начальником Львівського державного підприємства по перевезенню вантажів та пасажирів. Має вищу освіту, спеціальність - „Організація перевезень та керування на залізничному транспорті”.
До цього відповідною постановою Кабінету міністрів від 16 червня 2005 року Піх Богдан Петрович звільнений з посади начальника Львівської залізниці з підстав, передбачених контрактом.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ