Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ярослав Кендзьор виступив як свідок у справі Тершовчина

Вчорашнє слухання судової справи у справі колишнього міського голови Самбора Тараса Тершовчина перетворилося у двобій Тараса Тершовчина та народного депутата України Ярослава Кендзьора — про це «Гал-info» повідомила адвокат потерпілих у справі Тараса Тершовчина Наталя Крісман. За її словами, під час судового засідання, яке відбулося 20 жовтня 2006 року, Тарас Тершовчин виступав протягом трьох-чотирьох годин та звинувачував усіх сімох потерпілих у цій справі у тому, що вони вчинили на нього наклеп з єдиною метою — помститися за те, що він примушував їх виконувати закон, а він завжди виступав за інтереси самбірської громади.

«Я заявила вчора клопотання про допуск як свідка у цій справі народного депутата Ярослава Кендзьора. Моє клопотання було зумовлене тим, що у всіх своїх поясненнях, скаргах та заявах Тарас Тершовчин говорив, що єдиним замовником та організатором цієї широкомасштабної провокації стосовно нього був народний депутат України Ярослав Кендзьор. Ярослав Кендзьор був допитаний у цьому засідання у якості свідка, де він розповідав про те, як впродовж більше як трьох років намався допомогти у Самборі навести лад. Народний депутат відповів на всі запитання, і я думаю, що суд зробив висновок, що це не була провокація стосовно Тершовчина. Тарас Тершовчин опинився на лаві підсудних через те, що він перейшов межу допустимого, не поважаючи та ігноруючи закон», — розповіла адвокат.
Як зазначила Наталя Крісман, судове засідання перенесено на 1 листопада 2006 року.
Нагадаємо, 4 серпня 2005 року міський голова Самбора Тарас Тершовчин був затриманий правоохоронцями одразу після того, як отримав від одного із підприємців хабар у сумі 5 000 доларів США. Після цього він 10 місяців перебував під вартою, після чого, у зв’язку з поганим станом здоров’ям, був звільнений під заставу у 50 000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ