Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ярослав Кендзьор запропонував майбутній більшості вирішити проблему визнання ОУН-УПА

Голова Львівської крайової організації НРУ, народний депутат України Ярослав Кендзьор звернувся до керівників фракції майбутньої парламентської коаліції взяти на себе зобов’язання розв’язати проблему ветеранів ОУН-УПА. Про це повідомляє сайт інформаційно аналітичний портал www.deputat.org.ua з посиланням на прес-службу Львівської крайової організації НРУ.

«Львівщина, як і вся демократична Україна, з великою увагою і певною тривогою стежить за переговорним процесом трьох політичних сил, які виборювали перемогу Президента В. Ющенка у 2004 році та знаходяться на завершальному етапі формування коаліції демократичних сил. Виборці чекають повідомлення про цілковите узгодження тексту Коаліційної Угоди, на основі котрої, сподіваємося, усі п’ять років успішно працюватиме парламентська більшість та створений нею Уряд», - наголошує у звернені народний депутат України Ярослав Кендзьор.
«Розуміючи, що майбутня парламентська Коаліція неодмінно буде проукраїнською, Львівська крайова організація НРУ пропонує учасникам більшості: “Нашій Україні”, БЮТ і СПУ взяти на себе зобов’язання розв’язати, нарешті, проблему ветеранів ОУН-УПА та учасників національно-визвольного руху 40-50 років минулого століття в законодавчому порядку, зафіксувавши це зобов’язання в Коаліційній Угоді. Адже ці люди платили життям за  незалежність України. Ті, хто вижили, без винятку, голосували за Президента Віктора Ющенка, за політичні сили, які створюють парламентську коаліцію. Обминути цю проблему було б аморально. Таку ж ідею пропонував Президент України. Львівська крайова організація НРУ сподівається на розуміння учасниками майбутньої коаліції важливості вирішення цієї проблеми», - повідомив голова Львівської крайової організації НРУ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ