Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ярослав Любенко зустрівся з пікетувальниками за „круглим столом”

Вчора, 30 березня голова ЛО ТВК Ярослав Любенко, за ініціативи заступників голови Львівської обласної ради Тараса Федака та Андрія Парубія взяв участь у  „круглому столі” з представниками політичних партій, котрі зараз пікетують обласний тервиборчком.
Позиція пікетуючих, котру озвучив голова ЛМО ГП «Пора» Маркіян Іващишин полягає у підозрі, що вибори до обласної ради у окремих районах Львівщини було сфальсифіковано, зокрема ГП «Пора» має претензії до підрахунку голосів у Турківському, Сокальському, Сколівському районах.
Маркіян Іващишин запропонував обласній комісії зробити аналіз протоколів у Турківському районі  за участю проедставників ГП «Пора», і в разі розбіжностей в найближчий термін зробити перерахунок. Натомість Ярослав Любенко нагадав, що аналізувати протоколи можливо лише у присутності кворуму ЛО ТВК, а повний перерахунок голосів можна проводити лише після оприлюлнення офіційних результатів не швидше як за п’ять днів після голосування. Сторони дійшли згоди у тому, щоб проаналізувати протоколи по тих дільницях, до котрих політичні партій мали конкретні притензії, відображені в офіційних документах, протоколах про порушення виборчого законодавства.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ