Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ярослав Пітко вимагатиме від Михайла Хміля пояснень та привселюдних вибачень

«Під час підписання Договору партнерства сприяння зайнятості на 2007 рік не передбачалась моя присутність і, тим паче, мій підпис, тому з якої причини я мав їхати через усе місто для його підписання?» – про це в коментарі «Гал-info» повідомив заступник голови ЛОДА Ярослав Пітко.
«Якщо ж Михайло Хміль висловив якесь незадоволення з приводу моєї відсутності під час підписання цього Договору, то я вимагатиму від нього пояснень і привселюдного вибачення», – додав Ярослав Пітко.
  За словами Ярослава Пітка, якби ініціатором цього договору виступала обласна державна адміністрація, то там мусив би стояти його підпис. Однак цей документ підписувався між Центром зайнятості та між Львівським обласним об‘єднанням організацій роботодавців.
«Нашим завданням було провести „круглий стіл” між закладами профтехосвіти, роботодавцями та Центром зайнятості на території Центру зайнятості. Зі своїм завданням ми впоралися. На зустрічі ми порушували питання про спільну зацікавленість трьох сторін, і, відповідно, ці ж сторони мали би й підписувати цю угоду. Обласна адміністрація не може підписувати цей договір, оскільки він був обговорений між конкретними суб‘єктами», – зазначив Ярослав Пітко.
Нагадаємо, учора, 21 грудня, у приміщенні Львівського обласного центру зайнятості відбулося підписання Договору партнерства сприяння зайнятості на 2007 рік. Під документом свій підпис мав поставити заступник голови Львівської ОДА Ярослав Пітко, принаймні у цьому запевняє директор Львівського обласного центру зайнятості Михайло Хміль. Але представник влади проігнорував цю подію, чим викликав обурення у присутніх.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ