Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Ярослава Пітка та інших львівських екс-рухівців можуть позбавити депутатських мандатів

Нині в ЛОО НРУ є нормальне спілкування між молодим і старшим поколінням, немає того антагонізму, який виходив від колишніх рухівських чільників. Але треба буде розібратися, чому вони мають мандати від НРУ - і у Львівській обласній раді, і у Львівській міській раді. Це питання, я переконаний, ще постане на порядку денному. Про це «Гал-інфо» сьогодні, 17 лютого, повідомив екс-заступник голови Львівської ОДА Олександр Ганущин.

 

За його словами, тепер обласна організація НРУ перетвориться в мобільну партію, що реагуватиме на поточну політичну ситуацію.

 

Також Олександр Ганущин повідомив, що поновив своє членство в НРУ, є звичайним членом ради ЛОО НРУ, в якій перебувають 35 осіб.

 

Нагадаємо, що свого часу екс-віце-губернатор Олександр Ганущин призупинив членство в партії через роботу у штабі кандидата в президенти Арсенія Яценюка та складність співпраці із екс-головою ЛОО НРУ Ярославом Пітком. «Оскільки ситуація змінилася, то я написав заяву на поновлення членства в НРУ», – наголосив Олександр Ганущин.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ