Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ярославу Кузан звільнили за невиконання посадових обов’язків, вона не працювала в штабі Садового – Львівська мерія

Сьогодні на сайті ЛОО Партії регіонів було оприлюднено звернення колишнього директора вечірньої школи № 3 Ярослави Кузан з приводу неправомірності її звільнення з посади. Втім у цьому зверненні наведено неправдиву інформацію, що, мовляв, її звільнено через певні комерційні інтереси, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Ярославу Кузан було звільнено районним відділом освіти за результатами комплексної перевірки діяльності закладу за «системне невиконання посадових обов’язків у частині організації та здійснення контролю за навчальним процесом». В процесі перевірки кілька днів поспіль комісія приходила на уроки, однак жодного учня у школі не було. Тобто навчальний процес був відсутній як такий.

 

Що ж до школи, то  вона окремого приміщення не має. ЗОШ № 3 займає одне крило СШ № 16, яка розрахована для навчання понад 700 дітей, однак наразі в ній навчається близько 200.

 

Щодо теперішнього керівництва школи, то на посаду директора нікого не було призначено. Обов’язки директора виконує вчитель ЗОШ № 3.

 

А інформація про те, що пані Кузан будь-коли працювала у виборчому штабі кандидата на посаду міського голови Львова Андрія Садового, також є неправдивою.

 

Читайте також «Садовий звільнив свого колишнього штабіста – «як злочинця», бо нерухомість дорожче»

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ