Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яцек Ключковський: Польська сторона налаштована провести переговори щодо угоди про малий прикордонний рух у січні

Вчора, 16 січня, директор департаменту консульської служби МЗС України Борис Базилевський зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Польща в України Яцеком Ключковським. Під час зустрічі Борис Базилевський висловив занепокоєння ситуацією, що склалася на пунктах пропуску через спільний державний кордон після приєднання Польщі до Шенгенської угоди та наголосив на необхідності активізації переговорного процесу і якнайскорішого укладення двосторонньої угоди про правила місцевого прикордонного руху. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ України.
В свою чергу, Яцек Ключковський повідомив про налаштованість польської сторони провести в січні переговори щодо узгодження проекту зазначеної угоди з метою її підписання у лютому.
У ході бесіди відбулося також обговорення питань щодо забезпечення умов роботи Генерального консульства Республіки Польща у Львові та створення сприятливих умов для відвідання вболівальниками матчів фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу „Євро-2012”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ