Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюк готовий до переговорів, якщо хтось захоче знятися на його користь

Лідер “Фронту змін”, кандидат в президенти Арсеній Яценюк не збирається знімати свою кандидатуру на користь будь-якого іншого кандидата на пост глави держави, – повідомило УНІАН.

 

 

 

Про це він заявив сьогодні журналістам, коментуючи заяву Президента України Віктора Ющенка, що ведуться переговори з 4 кандидатами про можливість висунення єдиної кандидатури, передає кореспондент УНІАН.

 

“Я зніматися не збираюся (з виборчих перегонів)”, - сказав він. А.Яценюк наголосив, що якщо хтось з кандидатів готовий зняти свою кандидатуру на його користь, то він готовий вести про це переговори. При цьому, додав він, жодних інших переговорів про підтримку чиєїсь іншої кандидатури з ним особисто не проводилися.

 

Як повідомляв УНІАН, 3 січня Президент України В.Ющенко заявив про завершальний етап перемовин з чотирма кандидатами в президенти на підтримку єдиного кандидата від демократичних сил на виборах 17 січня 2010 року.

 

«Такі контакти проводяться. Останній тиждень перед виборами буде ключовим для завершення перемовин з Юрієм Костенком, Арсенієм Яценюком, Анатолієм Гриценком, Олегом Тягнибоком», - зазначив В.Ющенко.

-
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ