Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюк каже, що обмінявся інформацією з Тимошенко

Юлія Тимошенко та Арсеній Яценюк узгоджують перебіг виборчої кампанії Об’єднаної опозиції. Про це повідомив голова Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк під час прес-конференції в Івано-Франківську в суботу, 29 вересня. Про це повідомила прес-служба ВО "Батьківщина".

Арсеній Яценюк розпочав прес-конференцію із демонстрації відеозвернення Юлії Тимошенко із Харківської лікарні «Укрзалізниці», де зараз утримується лідер опозиції.

Він нагадав, що в п’ятницю він разом із соратниками з Об’єднаної опозиції побували в харківській лікарні, проте їм не дозволили зустрітися з Юлією Тимошенко. «Хотілося просто по-людськи побачитися, поговорити. По-друге – це, звичайно, обговорити питання виборчої кампанії», - наголосив він.

Арсеній Яценюк наголосив, що Юлія Тимошенко вже двічі зверталася до керівництва Державної пенітенціарної служби з вимогою надати дозвіл на особисту зустріч із ним. «Кожен місяць вона має право на 4 години зустрічі з тими людьми, яких вона визначає. Але виявляється, що це адміністрація президента Януковича визначає, кого пускати, а кого ні».

Незважаючи на це, підкреслив Арсеній Яценюк, їм вдається обмінюватися інформацію про перебіг основної стадії виборчої кампанії Об’єднаної опозиції. За словами Арсенія Яценюка, і цього разу, попри заборону особистої зустрічі, їм вдалося обмінятися інформацією. «Звичайно, не вдалося узгодити особисто цілий ряд питань, але при цьому я передав своє бачення виборчого процесу, Юлія Володимирівна передала своє бачення», - наголосив Арсеній Яценюк.

Голова Ради Об’єднаної опозиції повідомив, що спілкується з Юлією Тимошенко в першу чергу через адвокатів «Ми регулярно переписуємось. Тому їм все одно не вдасться зупинити наш переможний поступ», - додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ