Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Яценюк має понести кримінальну та політичну відповідальності за енергетичні контракти з Кримом, - Сергій Каплін

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк має понести політичну та кримінальну відповідальності за укладання енергетичних контрактів між державним підприємством «Укрінтеренерго» та російським «Інтер РАО». Про це сьогодні, 20 січня, заявив народний депутат Сергій Каплін, повідомила прес-служба народного депутата.

Сергій Каплін вважає, що глава Уряду заздалегідь знав про умови договору, позаяк зовнішньоекономічні відносини в сфері енергетики контролює його команда.

Також нардеп назвав ганебним підпис української сторони під нормою про ніби то законне існування Кримського федеративного округу.

«Хто повірить у те, що прем’єр не знав про зміст урядового договору на поставку електроенергії між «Укрінтеренерго» та російською «Інтер РАО»?! Думаю, що таких немає. Це резонансний та унікальний контракт, який був узгоджений з прем’єр-міністром. Зовнішньоекономічні відносини в енергетиці на 100% контролює команда Яценюка. Але найголовніше, що українська сторона поставила підпис під нормою про ніби то законне існування Кримського федеративного округу», - заявив Сергій Каплін.

Народний депутат також припустив, що Арсеній Яценюк віддасть перевагу тактиці «найкращий захист – напад». Тож зараз прем’єр намагатиметься знайти «крайнього» в цій ситуації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ