Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюк нав'язував мені людей Януковича, - Ігор Шевченко

Яценюк нав'язував мені людей Януковича, - міністр екології Ігор Шевченко на своїй Facebook сторінці.

"Олег Паракуда, перший заступник Міністра Кабінету Міністрів написав мені повідомлення в Вайбері з проханням зустрітися в неділю 26 квітня цього року саме в той час, коли я повертався з Чорнобильської атомної станції, де я був разом з Президентом.

Ми зустрілися в готелі на вул. Б.Хмельницького, де він сказав, що кандидатура Руденка від Яценюка і, в разі її офіційного подання мною, вона буде швидко винесена на Кабмін, проголосована і швидко підписана Прем"єром. Тобто, він дав чітко зрозуміти, що це кандидатура саме від Яценюка.

Я сказав щоб він надіслав мені його біографічну довідку і я її розгляну. Паракуда прислав мені цей документ з дивної поштової скриньки Mark Twain.

Коли я почав вивчати цю кандидатуру, я знайшов дуже цікавий факт з біографії пана Руденка. Виявляється, пан Руденко був довіренною особою Віктора Януковича на Президентських виборах 2004 року. Януковича, Карл!!!.

Звичайно, я категорично відмовив.

От яких кандидатів на посади в системі Міністерства екології мені нав"язував Прем"єр Міністр Арсеній Яценюк, Карл!!!

Це тільки один маленький епізод. У мене їх ще багато і не таких маленьких. Далі буде. Запасайтесь попкорном", - Ігор Шевченко у Facebook.

 

 

ЯЦЕНЮК НАВ'ЯЗУВАВ МЕНІ ЛЮДЕЙ ЯНУКОВИЧАСьогодні журналісти мене запитували, кого саме мені наполегливо пропонував Яценю...

Posted by Ігор Шевченко on 30 червня 2015 р.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ