Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюк не збирається об'єднуватися з Тягнибоком

Об'єднавчий процес в опозиції розпочнеться тоді, коли усі опозиційні сили усвідомлять результати виборчої кампанії. Про це в інтерв'ю "Головкому" сказав заступник голови партії "Фронт змін" Андрій Пишний, коментуючи заяву партії, що після виборів може початися процес об'єднання опозиції в єдину партію.

"Об'єднавчий процес без того, щоб чітко побачити подальший формат стосунків, організаційні і політичні нюанси розподіли зон відповідальності, ідеологічну основу, а тільки заради того, щоб поставити черговий підпис під черговою угодою, щоб про що поговорить в п'ятницю увечері у Шустера, не можливий і не потрібний. Відповіді на усі ці питання ми знайдемо тоді, коли будуть проаналізовані і усвідомлені результати виборчої кампанії. Саме ця кампанія повинна була показати політичний базис, з якого ми починаємо вести політичні переговори", - сказав він.

На його думку, "Фронт змин" отримав "політичний тренд на об'єднання політичних симпатій в опозиційному таборі".

"Ми - партія №3. Ми - єдина опозиційна партія, яка не втратила, а приросла. "Свобода" в даному випадку не показова. У нас абсолютно різні ідеологічні платформи і електорат. Ми консолідуємо, вони поляризують. Вони спираються на базові регіони, ми отримали представництво по усій Україні", - сказав Пишний.

Він вважає що "об'єднання з "Свободою" є неможливим в принципі".

"Вибори довели, що наша політична стратегія життєздатна. Так на базі чого ми повинні об'єднуватися? На базі того, що ефективно працює і претендує на зростаючу довіру. Двері нашої партії відкриті", - відмітив Пишний.

На зауваження, що ніхто чомусь доки не біжить до "Фронту змин" об'єднуватися, він сказав: "Ну, по-перше, рано - результати кампанії треба усвідомити. По-друге, об'єднання - не самоціль".

Нагадаємо, що радник голови ВО «Свобода» Юрій Михальчишин, днями в коментарі Гал-інфо повідомив, що обєднуватися з "Фронтом змін" ВО "Свобода" не планує, але не виключає можливості «ситуативного голосування».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ