Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюк проголосував у супроводі дружини, яка цілий день буде біля чоловіка

Кандидат на пост президента Арсеній Яценюк нагадує, що його команда відслідковує всі порушення під час волевиявлення громадян під час виборів. Після голосування Яценюк повідомив журналістам, що за ходом виборчого процесу він буде стежити в своєму передвиборчому штабі.

"Сьогодні в неділю такий же день, як і у вас, ми будемо працювати в штабі, і очікувати результатів виборів", - сказав він.

Крім того, кандидат на пост президента повідомив, що о 12.00 17 січня має намір провести селекторну оперативну нараду зі своїми представниками в регіонах, під час якої обговорюватимуться питання, що стосуються перешкоджання спробам фальсифікувати результати волевиявлення громадян.

"У нас всі члени комісії готові, ми вже провели декілька тренувань, система налагоджена, тому кожне порушення буде переслідуватися за законом", - нагадав він.
Голосування відбулося в неділю на територіально-виборчому окрузі № 219 виборчої дільниці № 16. Кандидат голосував у супроводі своєї дружини, яка повідомила журналістам про свій намір протягом усього дня перебувати біля чоловіка і всіляко його підтримувати, передають Подробности.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ