Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюк розповів про покоївок Литвина

Влада – страшна зараза, мало людей витримують це випробування. Про це учора, 25 вересня, під час зустрічі із львів’янами, що відбулася у кінопалаці ім. Довженка, повідомив лідер об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк.

За словами Яценюка, у владі багато спокус, і тут важливо встояти.

Яценюка обурює, що нинішній спікер Литвин, прем’єри «сидять на державних дачах довічно».

Так, він розповів про закрите розпорядження Президента, відповідно до якого «щирий українець» Володимир Литвин не платить комунальні послуги за проживання на державній резиденції. Крім цього, держава дала Литвину одну-дві покоївки. «Для чого?», – риторично запитав Яценюк. Також в розпорядженні Литвина машина з водієм, літак для перельотів, година польоту якого коштує мінімум 100 тис. грн. «Вони так живуть», – підбив Яценюк.

Нардеп зізнався, що коли свого часу він очолив парламент, перед ним так само вишикувалися машини, "помиті покоївки". Його десь всередині замуляв хробак, мовляв, «а спробую». «Нема чого пробувати», – відразу відповів Яценюк. «Як після цього ми маємо право йти на вибори і просити підтримки», – додав він.

«Я не літав літаками.. Просто стидно так жити в країні, де 80% українців є бідними. Я щиро хочу це змінити. І підбираю в команду таких людей.. Нам потрібне проукраїнське пролюдське політичне лідерство, щоб вибирали тих, хто думає за мільйони людей, а не мільйони доларів», – заявив нардеп.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ