Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Яценюк у Львові має найбільшу довіру, ніж Тягнибок і Тимошенко з Ющенком

Позитивний баланс довіри до політиків національного масштабу мають Арсеній Яценюк + 13%, Олег Тягнибок + 6% та Сергій Тігіпко +4%. За рівнем цілковитою довіри лідирують Юлія Тимошенко та Олег Тягнибок – 15% і 13% відповідно. Найбільше не довіряють Володимиру Литвину та Віктору Януковичу – 75%. Про це сьогодні, 31 березня, під час прес-конференції заявив директор соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

 

За його словами, Юлії Тимошенко в цілому довіряють стільки ж як і не довіряють – 44,8% та 48,1% відповідно, а Віктору Ющенку в тій чи іншій мірі довіряють 29,5%, а не довіряють 63,7%.

 

Як зазначив Олексій Антипович, очікування львів’ян від результатів президентських виборів переважно негативні або нейтральні. 46,1% львів’ян чекають збільшення протистояння політиків, 33,9% – погіршення економічної ситуації, 33,3% – не чекають жодних змін.

 

Опитування було проведено 19-25 березня, вибірка дослідження – 800 чоловік, похибка для значень близьких до 50% становить 3%, для значень близьких до 30% – 2,6%, для значень близьких до 10% – не більше 1,8%.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ