Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Яценюк вимагає негайно розслідувати загибель людини під час розгону наметового містечка в Донецьку

Лідер партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк звертається до генерального прокурора та міністра внутрішніх справ із вимогою негайно розслідувати обставини розгону наметового містечка чорнобильців під Управлінням пенсійного фонду в Донецьку і загибелі людини під час цих подій. Про це повідомила прес-служба партії.

Арсеній Яценюк вимагає негайного порушення кримінальної справи за фактом силової операції проти простих людей, які у мирний спосіб відстоювали свої права, і загибелі людини в результаті дій силовиків. Він також вимагає від керівників силових відомств невідкладно втрутитися в ситуацію, розібратися, чи законно було винесено нещодавнє судове рішення про заборону мирної акції чорнобильців, яких суд оголосив терористами.

За повідомленнями інформаційних агентств, у неділю, 27 листопада, люди в цивільному за підтримки міліції вилучили центральний намет наметового містечка чорнобильців у Донецьку.

Під час силового вилучення один із протестувальників, шахтар-інвалід помер. «Швидка допомога» констатувала зупинку серця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ