Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюк залишить свою команду за бортом Верховної Ради?

«Я собі уявляю таке об'єднання таким чином - в результаті переговорів Яценюк може отримати перший номер у списку «Батьківщини», але люди із його політичної сили можуть просто опинитися за бортом політичного процесу», - про це сьогодні, 26 березня, під час прес-конференції, відповідаючи на запитання Гал-інфо про можливе обєднання «Фронту змін» та ВО «Батьківщина», заявив політолог, керівник Фонду «Українська політика» Костянтин Бондаренко.

Експерт не вважає, що в «Батьківщині» з широкими обіймами чекають на Іванченка, Пишного, Мартиненка чи Олесю Оробець: «А всі ці люди пішли, повіривши Яценюку, і сьогодні вони сподіваються на проходження у Верховну Раду».

Бондаренко запевнив, що «Фронт змін» з нинішнім рейтингом є досить самодостатнім проектом із серйозними політичними амбіціями.

"Інше питання, під яким брендом підуть ці політичні сили? Потрібно провести об'єдннання, а отже одна з партій має зникнути, адже блоків законодавство не передбачає. Під якою вивіскою вони підуть – я не знаю. Це що має бути «Фронт Батьківщини», чи як?" - засміявся політолог.

За словами Костя Бондаренка, Яценюк цим самим вирішить для себе всі питання.

«Яценюк піде на чолі списку, а Турчинов сидітиме на касі і визначати, хзто йтиме другим, третім, п'ятим номером. Це для всіх зручно», - додав політолог.

Він також додав: «Як процес об'єднання я сприймаю, але результату прогнозувати не берусь. Є більше запитань ніж відповідей».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ