Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Яворів затвердив бездефіцитний бюджет у розмірі 5 мільйонів 119 тисяч 400 гривень

«На вчорашній сесії Яворівської міської ради був затверджений бездефіцитний бюджет міста в розмірі 5 мільйонів 119 тисяч 400 гривень», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив голова Яворівської міської ради Віталій Домашовець.
«Цьогоріч на освіту ми виділили на 400 тисяч гривень більше, ніж минулого року. Водночас цього року вперше всі наші садочки, а їх є п‘ять, отримають по 10 тисяч гривень на капітальний ремонт. Також ми запланували провести реформування житлово-комунального господарства. Ми маємо намір створити нове міське комунальне підприємство «Яворів». Таким чином, ми плануємо зменшити тарифи на комунальні послуги», – зазначив міський голова Яворова.
За словами Віталія Домашовця, «у цьому році ми виділили 62 тисячі 700 гривень на капітальний ремонт Народного дому, оскільки наступного року ми святкуватимемо 100-річчя з його дня заснування».
«Водночас у бюджеті передбачено зростання заробітної плати усім верствам населення не менш, як на 50%, оскільки з низькою зарплатнею не можна вимагати від людей продуктивної праці», – додав Віталій Домашовець.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ