Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яворівська районна рада – проти капітуляції України в російсько-українській війні

Як заявив сьогодні, 10 жовтня, власкорові Гал-інфо голова Яворівської районної ради Львівської області Володимир Сичак, депутатський корпус Яворівської районної ради одноголосно підтримав звернення щодо недопущення капітуляції України в російсько-українській війні.

За словами Володимира Сичака, під час позачергової сесії Яворівської районної ради сьомого скликання депутати ухвалили рішення про звернення до Президента України та Верховної Ради України щодо недопущення капітуляції України в російсько-українській війні.

«У зверненні до Президента України та Верховної Ради України ми, депутати Яворівської районної ради Львівської області, висловили свої глибоку стурбованість та рішуче заперечування спроби через реалізацію «формули Штайнмаєра» розміняти Українську державність та її суверенітет на примарний мир з терористами – ціною приниження нашої держави країною-агресором, що не тільки зможе розтоптати нашу національну гідність, але й знову зробить Україну частиною Росії.

Водночас ми звернулися до всіх патріотичних сил, представлених у Верховній Раді України, про продовження дії Закону України «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей».

На наше переконання, прийняття доленосних для держави рішень повинно здійснюватися із врахуванням думки суспільства, а не відбуватися за його спиною», – наголосив у розмові з власкором Гал-інфо голова Яворівської районної ради Володимир Сичак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ